Magie voor jong én oud!

Janse’s familie-acts zijn ontwikkeld om gezelligheid en vermaak te bieden bij een brede doelgroep in een informele setting. Met andere woorden: deze acts zijn leuk voor kinderen én volwassenen. In tegenstelling tot onze kindershows ligt de nadruk bij deze acts meer op verbazing en verrassing dan op slapstick.

Hoewel al onze familie-acts vol zitten met humor en interactie, verschillen de acts in tijdsduur en bereik. Met tafelgoochelen worden er bijvoorbeeld steeds korte optredens gedaan voor groepjes van 1-10 toeschouwers. Onze familieshows hebben daarentegen een langere tijdsduur en worden voor een groter publiek gespeeld.

Door deze variatie in concepten hebben wij voor vrijwel elke gelegenheid een leuke act in petto! Mocht u twijfelen over welk soort optreden het beste past bij uw feest? Neem dan gerust even contact op…

Tafelgoochelen

Wat is het?

Wanneer Janse zich onder uw gasten mengt gebeuren er wonderbaarlijke dingen. Tussen de hapjes, gangen of andere festiviteiten door laat hij zijn meest verbluffende mirakels zien – vlak onder de neus van zijn toeschouwers! Zonder hulp van speciale spiegels, geheime luikjes of stiekeme handlangers doet hij bizarre dingen met alledaagse en minder alledaagse voorwerpen. Perfect als ijsbreker, sfeermaker of als verrassings-act!

Wat ervaren uw gasten?

Janse vertoont een reeks korte optredens voor kleine groepjes toeschouwers tijdens uw feest. Deze korte en zeer interactieve acts zorgen gegarandeerd voor een hoop gelach, verbazing en een hoop gespreksstof. Waar sommige tafelgoochelaars zich beperken tot enkel trucs met speelkaarten biedt Janse een grote variatie in het soort trucs dat wordt vertoond. Illusies met dobbelstenen, horloges, munten, ringen en allerlei andere voorwerpen volgen elkaar in een prettig tempo op. Zo blijven uw gasten altijd achter met de wens om méér te zien.

Wat u verder moet weten over tafelgoochelen:

Tafelgoochelen is de meest flexibele vorm van vermaak die er is! In feite is het ‘plug-and-play’; u hoeft niets klaar te zetten of voor te bereiden. Janse kan kort na zijn aankomst aan de slag en houdt tijdens zijn optreden rekening met andere activiteiten, zoals het eten, speeches en andere feestzaken.

♠

Deze act mag dan ’tafelgoochelen’ heten – dat betekent niet dat tafels een noodzaak zijn. De act kan ook gewoon vertoond worden wanneer de toeschouwers zich los door de ruimte bewegen.

♠

De prijs voor tafelgoochelen berekenen wij op uurbasis. Hoeveel tijd Janse nodig heeft om bij alle gasten iets leuks te laten zien is weer afhankelijk van hoeveel mensen u verwacht. Wij overleggen altijd van tevoren over de beste manier waarop wij u van dienst kunnen zijn.

Tafelgoochelen werkt erg goed als vermaak bij deze gelegenheden en/of doelgroepen:

Commando Show

Wat is het?

Onze Commando Show is een centrale act die Janse letterlijk ‘op commando’ kan vertonen. Janse heeft deze act ontworpen als een familieshow die in elke huiskamer kan worden gespeeld en die met minimale voorbereiding kan worden neergezet. Net als bij tafelgoochelen is deze voorstelling ‘Plug-and-Play’ en is dan ook uiterst geschikt als u een verrassende act zoekt om het hele gezelschap in één keer te vermaken zonder dat u daar veel werk aan heeft.

Wat ervaren uw gasten?

In deze vlotte Commando Show laat Janse een aantal vingervlugge en moderne illusies zien die allemaal op de één of andere manier te maken hebben met het fenomeen ‘Tijd’. Laten we eerlijk zijn: niets is zo mysterieus en ongrijpbaar als het eindeloze tikken van de klok. In deze act laten historische helden weer even hun gezicht zien, wordt de toekomst meerdere keren goed voorspeld en laat Janse geen seconde onbenut om uw gasten een geweldige tijd te laten beleven. En… de manier waarop alles in één koffertje past is op zichzelf al een truc!

Wat u verder moet weten over onze Commando Show:

De duur van deze act is standaard 40 minuten, maar op verzoek kan deze tijdsduur worden verlengd of ingekort. Het minimale speelvlak is 2×3 meter. Voor bruiloften en huwelijksjubilea bieden we een speciale variant van de Commando Show.

♠

Omdat Janse voor deze act weinig hoeft mee te nemen en/of hoeft voor te bereiden zijn de kosten voor deze voorstelling ook wat lager dan de kosten voor onze familieshow. Dit is dus een prima optie wanneer uw budget beperkt is.

♠

In de meeste gevallen is het niet nodig om het geluid bij deze act te versterken. Mocht uw feest echter buiten plaatsvinden, of indien u meer dan vijftig gasten verwacht, dan leveren wij gratis audioversterking tot een publieksgrootte van 200 man.

Onze Commando Show werkt erg goed als vermaak bij deze gelegenheden en/of doelgroepen:

Grote Familieshow

Wat is het?

Onze Grote Familieshow ‘Zijn er nog vragen?’ is onze meest aangeklede act. Janse vertoont een serie podiumacts die leuk zijn voor een brede doelgroep in een sfeervolle theatersetting. Als je een magische voorstelling zoekt die voor een groot publiek gespeeld kan worden, dan is dit de act die u zoekt!

Wat ervaren uw gasten?

De vraag: ‘Zijn er nog vragen?’ – is in het kader van een goochelact tamelijk overbodig. Natuurlijk zijn er vragen! Niet in de laatste plaats: ‘Hoe doe je dat?’ In deze verrassende podiumact combineert meervoudig prijswinnend goochelaar Janse Heijn ijzersterke trucs met grapjes vol dubbele bodems. Hóe zijn trucs werken legt Janse natuurlijk niet uit. Maar… hij geeft wel antwoord op een nog veel interessantere vraag: wáárom werkt het? Janse’s vermogen om moderne goocheltrucs te combineren met humor en drama werd beloond met meerdere prijzen, waaronder twee keer een derde prijs bij het NK Goochelen in 2019.

Wat u verder moet weten over onze Grote Familieshow:

Deze show heeft een bereik tot 350 man. De voorstelling duurt standaard 45 minuten, maar kan – indien gewenst – met tien minuten worden verlengd of ingekort. Het minimale speelvlak is 2×3 meter. Alle benodigde techniek en audioversterking wordt door ons geleverd en bediend. U hoeft hier in principe niets extra’s voor te regelen.

♠

Deze voorstelling is dan ook prima inzetbaar als intermezzo bij een huwelijksviering of jubileum, als speciale act bij een vrijwilligersfeest of bijzondere bijeenkomsten van kerkgemeentes, serviceclubs of zorginstellingen.

♠

Voor bruiloften en huwelijksjubilea bieden we een aangepaste versie van deze show. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze arrangementen

Onze Grote Familieshow werkt erg goed als vermaak bij deze gelegenheden: