Familiegoochelaar Janse Heijn

Sportclubs en vrijwilligersfeesten

Nederland is een land van vrijwilligers.
Volgens het CBS doet ongeveer de helft van de Nederlanders vrijwilligerswerk waarvan een aanzienlijk deel meehelpt bij een sportclub. Uiteraard wilt u regelmatig laten zien dat u waardering heeft voor uw vrijwilligers en het werk dat ze doen. Bent u van plan uw vrijwilligers binnenkort weer in het zonnetje te zetten? Nodig dan goochelaar Janse uit om hier op een magische manier aan bij te dragen!

Janse heeft zelf jarenlang vrijwilligerswerk gedaan (bij o.a. de Apenheul, zijn goochelclub en de woonvereniging) en weet als geen ander hoe veelzijdig vrijwilligers kunnen zijn. Daarom heeft hij zijn goochelacts voor vrijwilligers zó aangepast dat niet hijzelf maar uw gasten centraal staan. Tenslotte is het hún feestje!

Dit zijn de meest geboekte acts voor vrijwilligersfeesten:

TAFELGOOCHELEN

Hoe wordt jouw vrijwilligersfeest nog leuker met tafelgoochelen?

Tafelgoochelen is een flexibele en persoonlijke vorm van vermaak. Janse mengt zich tussen de vrijwilligers en vertoont overal op ongedwongen manier kleine, interactieve wondertjes. In tegenstelling tot goochelen op televisie of op het podium zit je er hier met je neus bovenop. Sterker nog: het merendeel van Janse’s trucs gebeurt in de handen van de toeschouwer! Dat is nog eens een verrassende manier om je feestavond op te leuken!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

FAMILIESHOW

Verras jouw vrijwilligers met een gezellige en interactie goochelact!

Bent u op zoek naar een act waarmee u al uw vrijwilligers in één keer kunnen verbazen? Dan is onze familieshow dé act die je zoekt. Deze show is geschikt om te spelen op een vlakke vloer en is geschikt voor gasten van jong tot oud. Leuk als intermezzo tijdens een feestavond of na een gemeenschappelijk diner. Wij leveren niet alleen de trucs, maar ook de geluidsversterking en de bediening hiervan. Zo kunnen zowel ú als uw vrijwilligers onbezorgd genieten!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE FAMILIESHOWS

Wilt u direct contact met Janse over een act bij uw vrijwilligersfeest? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: