Familiegoochelaar Janse Heijn

Verjaardagsfeest Volwassenen

Een goochelaar alleen leuk voor kinderfeestjes? Daar denken wij – en een hoop van onze klanten – anders over! Een goede goochelaar kan een verrassende wending geven aan elk verjaardagsfeest, of iemand nu 7 of 80 wordt. Koffie en taart vind je op elk feestje, maar een professionele goochelaar kan een unieke ervaring bieden die uw gasten nog lang bij zal blijven.

Waarom Janse boeken voor een verjaardagsfeest?

Onze website heet niet voor niets familiegoochelaar.nl! Goochelen bij verjaardagen en ander familiefeesten is onze core business… Omdat uw gasten variëren in leeftijd en afkomst heeft Janse een aantal trucs die door leuk zijn voor jong én oud. De acts zijn kort, zodat ze niet botsen met andere onderdelen van het feest. Janse past zijn goocheltrucs en benadering aan bij de stijl en sfeer van uw verjaardagsfeest. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: als u zorgt voor de koffie en de taart, zorgen wij voor de magie!

Dit zijn de meest geboekte acts voor verjaardagsfeesten:

TAFELGOOCHELEN

Hoe wordt jouw verjaardagsfeest nog leuker met tafelgoochelen?

Janse wordt bij dit soort feesten ook vaak gevraagd om een doorlopende act te doen. Bij tafelgoochelen mengt Janse zich tussen de gasten en laat hij overal op ongedwongen wijze kleine maar ongelofelijke trucs zien. Dit is zonder enige twijfel de meest pure vorm van goochelen: geen cameratrucs, geen verborgen assistenten of geheime luikjes in de vloer. Je zit er met je neus bovenop en je hebt nog steeds geen flauw idee wat er gebeurt…

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

COMMANDO SHOW

Verras uw familie met een gezellige en verbazingwekkende goochelact!

Janse heeft een speciale act die geschikt is voor familiefeesten. Omdat deze act ‘plug-and-play’ is en in elke huiskamer past, hebben we deze act ‘de Commando Act’ genoemd. Hij kan immers ‘op commando’ worden vertoond! Zowel jong als oud weet hij te vermaken met zijn interactieve en humorvolle trucs. Desgewenst kan hij het feestvarken op een ludieke manier in het zonnetje zetten. Perfect als smaakmaker, ijsbreker of als bijzondere verrassing.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE FAMILIESHOWS

Wilt u direct contact met Janse over een act bij uw verjaardagsfeest? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: