Familiegoochelaar Janse Heijn

Kerken en Buurtcentra

Vrijwel alle kerken en buurtcentra organiseren met enige regelmaat een feestje. Denk aan een communie, het in- of aftreden van een predikant, een buurtfeest of een braderie. Voor dit soort bijzondere momenten worden altijd een paar leuke dingen georganiseerd. En wat is er nu leuker dan zo’n kerk- of buurtfeest aan te vullen met een interactieve act van een professionele goochelaar? We hebben er lang over nagedacht en konden – gek genoeg – niets bedenken…

Goochelaar Janse Heijn wordt met grote regelmaat geboekt door kerken een wijkverenigingen. Bent u programmamaker of commissielid bij een kerk en bent u op zoek naar een goochelaar voor uw kerk- of buurtfeest? Neem dan gerust even contact op over ons aanbod.

Dit zijn de meest geboekte acts voor buurtfeesten en gemeentes:

TAFELGOOCHELEN

Hoe wordt jouw buurtfeest nog leuker met een goochelaar aan tafel?

Tafelgoochelen is zeer geschikt voor feesten met een open karakter. Denk hierbij aan braderieën, kerstmarkten, recepties en andere bijeenkomsten waar gasten zich tijdens het feest verplaatsen. Het is één van de meest flexibele vormen van vermaak waarbij de act per moment kan worden aangepast.

Het aardige van tafelgoochelen is dat de trucs vlak onder je neus gebeuren. Dit geeft een verrassende wending aan een diner en levert gegarandeerd goede gespreksonderwerpen op! Deze doorlopende act is erg interactief, leuk voor alle leeftijden en makkelijk in te passen tijdens een lopend buffet of koffiemiddag.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

COMMANDO ACT

Verras uw gemeente met een vlotte en humorvolle goochelact!

Onze Commando Act is een kleinschalige voorstelling die voor een kleine tot middelgrote groep ‘op commando’ kan worden gespeeld. Ideaal dus voor een speciale activiteit bij de zondagsschool, na een communie of bij een feest voor kinderen in de wijk.

Wat eigenlijk voor al onze acts geldt (maar in het geval van een religieuze gemeenschap bijzonder goed uitkomt), is dat al onze acts ‘clean’ zijn. Dat betekent: vrij van gevoelige zaken zoals politiek, grof taalgebruik of gewelddadigheid. Dit zijn zaken die naar ons idee niet in een goochelact thuishoren. Bovendien is onze wens dat íedereen een leuke tijd heeft!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE COMMANDO ACT

Wilt u direct contact met goochelaar Janse over een act bij uw buurtfeest of kerkactiviteit? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

Janse Heijn is aangesloten bij de
Nederlandse Magische Unie.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: