CONTACT

EEN GOOCHELAAR BOEKEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

ALGEMENE INFORMATIE

Op deze pagina vind je verschillende manieren
om Janse als goochelaar te boeken voor uw feest!
Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze diensten?
Schroom dan vooral niet om ons te mailen! Dit kan naar:

info@familiegoochelaar.nl

Janse Heijn is ook telefonisch te bereiken op:

06 – 553 831 39

U kunt Janse vinden op de volgende social media:

Stuur direct een berichtje!

Heeft u een vraag of opmerking over onze diensten of service? Dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Wellicht dat uw vraag ook behandeld wordt bij onze FAQ’s. Deze vindt u hier.

Boeken zonder dubbele bodems...

U kunt goochelaar Janse op een eenvoudige en veilige manier boeken:

1. Vertel ons wat je van plan bent.

2. Ontvang een duidelijke prijsopgave.

3. Ga akkoord en je bent verzekerd van magie op jouw feest!

Wij goochelen voor u de beste service!

Altíjd op tijd
Het laatste waar iemand zich zorgen over moet maken op zijn of haar feest is of de goochelaar wel op tijd komt. Is Janse te laat? Dan krijg je het optreden gratis.

Betaal op je favoriete manier
Betalen kan achteraf per factuur of met een betaalverzoek, maar u kunt ook op de avond zelf betalen met pinpas, creditcard of contant geld.

Niet tevreden – geld terug
Dit is onze ultieme garantie. Mocht u uiteindelijk – om wat voor reden dan ook – ontevreden zijn over onze diensten dan krijgt u gewoon, zonder gesteggel, uw geld terug.

Kijk voor de spelregels in onze Algemene Voorwaarden

Vaak Gestelde Vragen (FAQ):

Hoeveel kost dat?

Janse berekent per act een offerte. Deze is afhankelijk van de tijdsduur van het optreden, de aard van het optreden, voorbereidingstijd, etc. Mocht onze offerte niet passen bij uw budget dan kan Janse altijd helpen met het zoeken van een alternatieve act.


Zijn ál Janse’s acts geschikt voor kinderen?

Jonge kinderen vinden vaak andere dingen leuk dan volwassenen. Daarom bieden we voor jonge kinderen (5-10 jaar) speciale shows aan. Alle andere acts die wij verzorgen zijn leuk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.


Wij willen goochelaar Janse boeken. Hoe moet dat?

U kunt het beste een mailtje sturen of even bellen. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op en bespreken met u hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Ook als u gewoon even iets wil weten horen wij graag van u! Wilt u Janse volgen? Like dan onze Facebook-pagina!


Goochelt Janse ook voor doven of blinden?

Onlangs heeft Janse opgetreden op een open dag voor blinden. Speciaal voor deze dag heeft hij een aantal trucs bedacht met o.a., braille kaarten. Ook is hij een aantal keer gevraagd om op te treden voor mensen met een verstandelijke beperking. Al deze optredens waren bijzonder succesvol en waren voor iedereen een bijzondere ervaring.

Is Janse echt zijn voornaam?

Ja; daarbij is hij op dit moment ook de enige in Nederland die deze voornaam heeft. Of dat iets is om trots op te zijn is een andere vraag…

Kan Janse ook ballonnen vouwen?

Hij kan een hondje vouwen en daar houdt het ook wel zo’n beetje mee op. Wilt u een ballonnen-act, dan raden wij u aan een andere artiest hier voor te boeken.

Kunt u onze gasten / kinderen / oma ook een trucje leren?

De meeste goocheltrucs zijn niet zo makkelijk te leren maar Janse is altijd bereid een tipje van de sluier op te lichten. Hij heeft zowel voor kinderen als volwassenen een speciale, beproefde workshop waarin hij een aantal goochelgeheimen uitlegt. Voor meer informatie klik hier, of neem contact op.

Hoe heeft Janse leren goochelen?

Door vaak naar de bibliotheek te gaan, twee speelgoed-goocheldozen te verslijten en te leren van zijn vakbroeders. Tegenwoordig kun je met YouTube ook een heel eind komen…

Heeft Janse (al) een charmante assistente?

Janse woont samen met Maria… en die is zeer charmant!