Familiegoochelaar Janse Heijn

Bruiloften en Huwelijksfeesten

Goochelaar op uw bruiloft of huwelijksviering

Goochelen bij bruiloften en de viering van een bronzen, zilveren of zelfs een gouden huwelijk is één van Janse’s specialiteiten. Op een gepaste en gezellige manier draagt hij bij aan deze speciale dag voor u en uw partner. 

Waarom Janse boeken voor een trouwfeest?

Veel goochelaars bieden tafelgoochelen op bruiloften aan, maar weinig goochelaars hebben een aangepast repertoire voor bruiloften. Omdat uw gasten variëren in leeftijd en afkomst heeft Janse een aantal trucs die door leuk zijn voor jong én oud. De acts zijn kort, zodat ze niet botsen met andere onderdelen van het feest. Janse past zijn goocheltrucs en voorkomen aan bij de stijl en sfeer van uw trouwfeest. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: met Janse’s kunsten wordt uw magische dag nóg magischer!

Dit zijn de meest geboekte acts voor trouwfeesten:

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/ykfot20170701bruidsfotografiedaniel-en-sarah

TAFELGOOCHELEN

Hoe wordt jouw trouwfeest nog leuker met tafelgoochelen?

Tafelgoochelen is een flexibele en persoonlijke vorm van vermaak. Janse mengt zich tussen de gasten en vertoont overal op ongedwongen manier kleine, interactieve wondertjes. Omdat de meeste gasten op een bruiloft elkaar nog niet kennen of elkaar soms een lange tijd niet hebben gezien is zo’n wondertje vaak de perfecte ijsbreker!

Tijdens een huwelijksfeest gebeuren er een hele hoop dingen in een korte tijd. Een goede entertainer zoals Janse helpt ook met het opvangen van gasten die moeten wachten en staat paraat om de dode momenten op te vullen met wat magie. Tafelgoochelen draait dus niet alleen om elegant vermaak bieden – het gaat ook een beetje over ontzorgen.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

Familiegoochelaar_Trouwfeest_Close-up

FAMILIESHOW

Verras jullie gasten met een magische en romantische goochelact!

Willen jullie een act waarmee je al jullie gasten in één keer kunnen verbazen? Dan is onze aangepaste familieshow dé act die je zoekt. Janse laat tijdens deze act verschillende illusies zien die gaan over liefde en relaties. Deze show is geschikt om te spelen op een vlakke vloer en is geschikt voor gasten van jong tot oud. Leuk als intermezzo tijdens of ná het diner!

Omdat bruiloften en huwelijksfeesten zeer persoonlijk zijn, leveren we voor dit soort boekingen altijd maatwerk. Tijdens een intake-gesprek bespreekt Janse verschillende manieren om zijn act naadloos in jullie speciale dag in te passen. Er wordt dan nagedacht over de ideale tijdsduur van de show, de sfeer en persoonlijke voorkeuren. Zo wordt je trouwfeest nóg magischer!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE FAMILIESHOWS

Wilt u direct contact met Janse over een act bij uw huwelijksviering? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: