Familiegoochelaar Janse Heijn

Zorginstellingen

Als je oud bent, leeft met een beperking of als je gezondheid te wensen over laat, betekent dat niet dat je niets meer te vieren hebt. Even een beetje extra gezelligheid kan heel veel goed doen. Het is daarom niet gek dat goochelaar Janse Heijn met grote regelmaat wordt geboekt door ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of door projecten voor begeleid wonen. Janse weet als ervaren vakartiest precies wanneer hij los kan gaan én wanneer hij zich moet inhouden.

Janse is een vaste gast in het Leids Universitair Medisch Centrum waar hij elke maand goochelworkshops geeft voor zieke kinderen (namens stichting Magic Care). Daarbij heeft Janse veel ervaring met goochelen voor mensen met een verstandelijke beperking: zo heeft hij onder andere optredens verzorgd voor de Hartenkampgroep, VUmc, ’s Heeren Loo en verschillende Thomas-huizen.

En… eerlijk gezegd zijn dat de leukste optredens om te doen!

Dit zijn de meest geboekte acts bij zorginstellingen:

TAFELGOOCHELEN

Hoe wordt jullie feest nog leuker met tafelgoochelen?

Tafelgoochelen is bijzonder geschikt voor feesten met een open en doorlopend karakter. Het is één van de meest flexibele vormen van vermaak waarbij de act per moment kan worden aangepast. Heel erg handig dus wanneer je een feestje hebt waarbij er verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden.

Janse heeft een speciaal repertoire voor mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. Zo heeft hij een paar trucs die hij speciaal heeft bedacht voor blinden (!) en een paar klassiekers die het altijd goed doen bij mensen op leeftijd. Onze insteek is dat zoveel mogelijk mensen van het goochelen kunnen genieten en met deze act is dat zo gepiept!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

COMMANDO ACT

Verras je cliënten én personeel met een vlotte en interactieve goochelact!

Onze Commando Act is een kleinschalige voorstelling die voor een kleine tot middelgrote groep ‘op commando’ kan worden gespeeld. Ideaal dus voor een kleinschalig woonproject, een afdeling in een verzorgingstehuis of een woongroep in de gehandicaptenzorg.

Onze Commando Act is verrassend, interactief en zit vol met humor. Daarbij is het een act die met beperkte ruimte en voorbereidingstijd kan worden gespeeld. Dat maakt het makkelijk om deze voorstelling in te passen in een gevarieerd programma. Bij Janse draait het goochelen daarentegen niet om hemzelf maar om zijn publiek. Alle trucs zijn interactief en de toeschouwers zijn de ‘helden’ in zijn voorstelling.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE COMMANDO ACT

Wilt u direct contact met Janse over een act bij uw zorginstelling? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: