Familiegoochelaar Janse Heijn

Rotary, Lions Club en andere serviceclubs

Als er één vereniging is die weet hoe ze een mooi feest moet geven dan is het de Rotary. Bij deze organisatie – én bij andere serviceclubs – wordt er zo nu en dan flink uitgepakt. We hebben de afgelopen jaren van alles en nog wat langs zien komen: swingbands, fotohokjes en menig confettikanon. Wat is dan leuker om als extra attractie, smaakmaker of simpelweg ter variatie een goochelaar uit te nodigen die zijn vak door en door verstaat?

Janse Heijn als Mystery Guest

Hoe het komt begrijpen wij ook niet helemaal, maar Janse blijkt altijd een geliefde keuze bij de Rotary,  Lions Club of ander serviceclubs. Wat we wél begrijpen is dat Janse’s goochelkunsten goed tot hun recht komen bij diners, recepties en bijeenkomsten. We zijn altijd te porren voor een Black Tie of White Tie feestje en we hebben een smaakvol repertoire aan trucs voor de wat meer chique feestjes. Met kleine, klassieke en vooral verbazingwekkende kunstjes hebben uw gasten meteen een ongebruikelijk gespreksonderwerp: hoe doet die kerel dat?

Dit zijn de meest geboekte acts voor serviceclubs:

TAFELGOOCHELEN

Maak uw diner of receptie nóg verrassender met table magic!

Janse wordt bij de feesten van de Rotary, Lions Club of andere serviceclubs vaak gevraagd om een doorlopende act te doen. Bij tafelgoochelen mengt Janse zich tussen de gasten en laat hij overal op ongedwongen wijze kleine maar ongelofelijke trucs zien. Dit is zonder enige twijfel de meest pure vorm van goochelen: geen cameratrucs, geen verborgen assistenten of geheime luikjes in de vloer. U zit er met uw neus bovenop en je hebt nog steeds geen flauw idee wat er gebeurt…

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

COMMANDO ACT

Verras uw gasten met een spontane voorstelling!

Zoekt u een wat langere act voor het hele gezelschap? Onze Commando Act biedt dan uitkomst. Dit is een centrale act die volledig ‘plug-and-play’ is en vrijwel overal kan worden ingezet. Tijdens deze act laat Janse een serie interactieve en verbazingwekkende illusies zien. Ondanks de flexibiliteit van deze act krijgt uw publiek een show op topniveau te zien. Met zijn klassieke stijl en charmante benadering creëert hij een verrassend intermezzo tijdens uw volgende receptie, diner of tijdens de jaarvergadering.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE COMMANDO ACT

Wilt u direct contact met Janse over een act bij uw serviceclub? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: