Familiegoochelaar Janse Heijn

Internationale Gezelschappen

De leukste goochelact voor een internationaal publiek!

Goochelen is – net als muziek – een universele kunstvorm die overal ter wereld wordt beoefend en wordt gewaardeerd. Goochelen voor een internationaal publiek gaat echter verder dan een act in het Engels vertalen. Mensen uit verschillende culturen hebben immers verschillende opvattingen over wat grappig en vermakelijk is.

Janse Heijn heeft daarom zijn acts voor internationale doelgroepen op zo’n manier aangepast dat deze bij de meeste wereldburgers in de smaak vallen. Zo kunt u deze artiest met een gerust hart inzetten als extra vermaak voor een internationaal gezelschap!

Wilt u direct contact opnemen over een act voor een internationale doelgroep, kijk dan even op onze contactpagina voor onze gegevens.

Dit zijn de meest geboekte acts voor internationale gezelschappen:

TAFELGOOCHELEN

Hoe wordt jouw evenement nog leuker met tafelgoochelen?

Tafelgoochelen is bijzonder geschikt voor een internationaal publiek. Dat komt omdat deze vorm van entertainment bijzonder flexibel is en per moment kan worden aangepast. Dat is erg handig als je met een publiek te maken hebt dat varieert in achtergrond, taal of cultuur.

Tafelgoochelen voor een internationaal publiek vraagt om een toegankelijke benadering en een groot vermogen tot improvisatie. Niet elke tafelgoochelaar is daar even goed in, maar Janse heeft – met meer dan 15 jaar ervaring – alles al een keer meegemaakt en weet in elke situatie te verrassen! Hij spreekt bovendien uitstekend Engels, redelijk goed Duits en kan zich ook redden in het Frans of in het Bahasa.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TAFELGOOCHELEN

PODIUMSHOW

Verras uw gasten met een magische en humorvolle goochelact!

Janse heeft zijn familieshow niet alleen vertaald maar ook op verschillende vlakken aangepast zodat deze geschikt is voor een internationaal publiek. De trucs zijn voor mensen van de meest uiteenlopende culturen te volgen én te waarderen. Daar komt bij dat er qua humor vooral is gekozen voor slapstick en visual comedy, in plaats van taalgrappen en satire.

Wat eigenlijk voor al onze acts geldt (maar in het geval van een internationaal gezelschap bijzonder handig uitkomt), is dat al onze acts ‘clean’ zijn; dat betekent: vrij van gevoelige zaken zoals politiek, grof taalgebruik of geweld. Zeker als het gaat om een divers publiek is onze wens dat íedereen een leuke tijd heeft!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE PODIUMACT

Wilt u direct contact met Janse over een act bij uw evenement? Bel dan naar 0655383139 of mail naar info@familiegoochelaar.nl.
U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen.

HIEROM KIES JE VOOR JANSE HEIJN:

Vakmanschap

Janse goochelde al vóórdat hij kon lopen. Nu is hij een enthousiaste beroepsartiest die al meer dan 17 jaar optreedt bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Jouw gasten centraal

Dat uw gasten een geweldige tijd hebben, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als onze acts zitten daarom vol interactie en humor – én natuurlijk flink wat ijzersterke trucs!

Betaalbare kwaliteit

Met Janse haalt u prijswinnend vermaak in huis, zonder dat je daarvoor zélf de hoofdprijs moet betalen. Voor al onze acts hanteren wij scherpe tarieven.

Makkelijk boeken en betalen

Boeken kan via mail, telefoon, WhatsApp of deze website. Betalen kan met contant geld, pinpas, creditcard of per factuur achteraf.

Goochelen op maat

Heeft jouw evenement een bijzonder thema, een belangrijke boodschap of heb je andere speciale wensen? Wij zorgen dat ónze acts passen bij jouw feest.

Bijzondere doelgroepen

Janse is dé goochelaar die je wilt boeken als je te maken hebt met een buitenlandse delegatie, mensen met een beperking of een andere bijzondere doelgroep.

Janse is ook te boeken voor deze gelegenheden en doelgroepen: